отдавна горчи
яснотата
до невъзможност
до всяка изгубена нежност
отдавна
е въздух продупчен луната
не стене
а как им се иска
да могат да сбъднат
съня си
ръцете ни
пулсиращо хладни
от нежност
© Геновева Христова Todos los derechos reservados
Весели празници на всички!