Oct 6, 2009, 9:48 PM

Рани за спомен 

  Poetry » White poetry
793 0 14

 

 

 

 

отдавна горчи

яснотата

до невъзможност

до всяка изгубена нежност

отдавна

е въздух продупчен луната

не стене

а как им се иска

да могат да сбъднат

съня си

ръцете ни

пулсиращо хладни

от нежност 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??