17 июн. 2017 г., 00:25

Рапсодия 

  Поэзия » Любовная, Другая
776 3 3


Две души смирени,
тъжен танц танцуват.
Срещат погледите удивени
и не спират да танцуват.

 

Хванали се под ръка,
дама с джентълмен.
Облени целите в тъга,
танцуват нощ и ден.

 

Луната нежно ги споглежда,

драго им се любува.

Слънцето смирено се навежда

и леко ги целува.

 

Самотни двамата танцуват

на безкрайната мелодия.

И тъй неспирно те танцуват

на омайната рапсодия.

© Белослава Танчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??