Дебелогъзата полит свиня
тресе сланини от корупция,
грухти с лъжливата уста
и след морална липосукция
уроци за морала води,
тъй както и за съвест, дето
дори не знае, к'во ли значи -
И тъй квичи, грухти прасето,
а също, като гарван грачи,
от тез', гробарите, което
е живо чудо за глиган -
Шопар езици чужди знаещ -
Подобна друга гад не знам
в природата - на тор ухаещ
той, като герой от ада взет,
танцуващ мазно маане,
уви, за наш проклет късмет
от хора... прави ни свине...
18.06.2024.
© Георги Каменов Все права защищены
palenka, благодаря за хубавия линк!