18 мар. 2010 г., 09:03

Разбирай 

  Поэзия » Любовная
680 0 5

В края на зимата

голите клони на
мойте дървета
(разбрай, тези, които вижда
прозорецът)
придържат балонче
(разбирай, с цвят на
слънце за този сезон).
Навярно е пликче с цвят
актуален или
(разбирай, че днес съм
омаян)
в края на зимата,
започват твойте следи.

© Божидар Пангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??