Mar 18, 2010, 9:03 AM

Разбирай 

  Poetry » Love
679 0 5

В края на зимата

голите клони на
мойте дървета
(разбрай, тези, които вижда
прозорецът)
придържат балонче
(разбирай, с цвят на
слънце за този сезон).
Навярно е пликче с цвят
актуален или
(разбирай, че днес съм
омаян)
в края на зимата,
започват твойте следи.

© Божидар Пангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??