24 окт. 2008 г., 09:41

Раздаване 

  Поэзия » Философская
469 0 8
Опипвам с тиха нежност всяко венчелистче.
Отивам на Луната, че и много по-далече.
Недей превръща в навик старостта ми!
Недей прибира на насекомо крилата му!
 
Художник луд съм, актьор играл все себе си.
Преливам от виталност, не празно зрелищна.
Недей прикрива собствените ми потайности!
Недей оставя с полет неулавян хоризонта!
 
Напира в мене невъздържана стихийност.
Отливаш в мен нюанси от своята ефирност.
Недей безспирно себе си да разгадаваш!
С "недей" спечели - картите раздавай!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??