29 авг. 2009 г., 12:21  

Разговаряхме с теб най-спокойно 

  Поэзия » Другая
419 0 3

Заключих!
Успях!
След 20 години
разтворени портища
и прозорци, пропяващи
тихо във мрака!
След 20 години
гостоприемно приканване
на наркомани
и скитници!
След 20-годишна
гонитба на влакове!

А почти бях научила
номерата,
с които да трогна кондуктора
да не вика ченгетата!

Няма смисъл!
Не дърпайте вече
с досада пердетата!

Аз оставам.
Примирена?
Не!
Абсолютно спокойна!

Любовта ми
е спомен.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??