3 февр. 2011 г., 20:49

Разговор без думи 

  Поэзия
1085 0 5

Тихо ти седиш

там в далечината.

Теб аз наблюдавам,

попивам красотата.


Може да се не познаваме,

да си не знаем ний имената,

но това е чарът,

 красотата на играта...

© Божидар Лазаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??