17 февр. 2022 г., 13:25

Зимна пролет 

  Поэзия
272 2 9

Какво ти слънце, то е жълта песен,

по цялото небе се е разляла.

Денят е зимен, топло интересен.

Подобно кораб сред лъчите плава.

 

Жадувам зимна пролет да наднича

с кокичета, иглики, минзухари.

И знам, че бързам, но си я обичам,

и слънчевата песен да ме пари.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??