Feb 17, 2022, 1:25 PM

Зимна пролет 

  Poetry
281 2 9

Какво ти слънце, то е жълта песен,

по цялото небе се е разляла.

Денят е зимен, топло интересен.

Подобно кораб сред лъчите плава.

 

Жадувам зимна пролет да наднича

с кокичета, иглики, минзухари.

И знам, че бързам, но си я обичам,

и слънчевата песен да ме пари.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??