С прекрасни и цветни нюанси -
вятъра носи мигът на промяната...
а светът се събужда за ново начало!
И нека надеждата която всеки от нас
пази в душата си разлисти листенцата
на белият лотос...доброта, магнетичност,
безусловна любов, мъдрост и вяра...
Осъзнаваме все по - ясно, че живеем
тук и сега в тази реалност - поглед не свеждаме
а горчивите истини - парят в душите ни...!
И мълчаливо се питаме!Какво да направи ме...?
Каква следа ще оставим на неродените след нас
за да живеят в любов, радост и щастие...!
Тогава, Вселената - чула молбата ни...
И все по- често в светът се раждат деца
със нови възможности!
Индигови! Кристални! Златни!
И деца с цветовете на Дъгата...!
Носещи в себе си гласът на промяната!
За мир и любов и един прекрасен и съвършен свят!
Където мрака ще бъде прокуден...
а светлината ще докосне всяка една изгубена душа
за да си я върне...и тогава в светлината на изгрева
ще разлиства цвят надеждата...!Този свят има бъдеще!
И докоснати от любовта на Вселената - ще преоткрием себе си!
И ще бъдем верни на идеалите си да живеем в един мирен свят!
Събрал в себе си цветовете на дъгата...
А лотоса все така ще разлиства листенца
и посланията ще затрептят в съзвучие със Всемира!
01.05.2019г
Катя
© Катя Все права защищены
вятъра носи мигът на промяната...
а светът се събужда за ново начало!
И нека надеждата която всеки от нас
пази в душата си разлисти листенцата
на белият лотос...доброта, магнетичност,
безусловна любов, мъдрост и вяра...
Осъзнаваме все по - ясно, че живеем
тук и сега в тази реалност - поглед не свеждаме
а горчивите истини - парят в душите ни...!
Катя
Благословена вечер мили, приятели!