13 февр. 2018 г., 09:59

Разминали се сърца 

  Поэзия » Любовная
340 1 0

Нощем си сирена сладкопойна,

а аз - Одисей прокуден.

Приканваш с песента си  морна, 

която спомен е ненужен.

Ти пустиня огнепръскаща,

в която мнозина са умирали,

а аз вода - във теб изсъхваща.

Сърцата ни явно се разминали....

 

 

© Стоян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??