13.02.2018 г., 9:59 ч.

Разминали се сърца 

  Поезия » Любовна
342 1 0

Нощем си сирена сладкопойна,

а аз - Одисей прокуден.

Приканваш с песента си  морна, 

която спомен е ненужен.

Ти пустиня огнепръскаща,

в която мнозина са умирали,

а аз вода - във теб изсъхваща.

Сърцата ни явно се разминали....

 

 

© Стоян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??