31 окт. 2012 г., 12:55

Разминаване 

  Поэзия » Любовная
533 0 1

 Очите ми не са огледала...

Защо се търсиш, отразен във тях?

Обичах те - безумна съм била

да крия сълзи в изумруден смях.

Ръцете ми не са като лиани,

извити в задушаващ реверанс.

Аз никого не моля да остане

и нямам вяра в следващия шанс.

Защото знам - той ражда се тогава,

когато порив гасне изтерзан.

И винаги така се разминават

отчаяни сълзи и светъл блян...

 

© Даниела Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не си напориста в любовта,Даниела!Даваш го по-скромно и затова:
    "И винаги така се разминават
    отчаяни сълзи и светъл блян..."
    Хубаво ти е стихото!Поздрави!
    Привет от мен!
Предложения
: ??:??