30 апр. 2009 г., 08:10

Разочарование 

  Поэзия » Любовная
607 0 3

Защо посърнал лутам се в безкрая

със своя застаряващ вече лик.

Но любовта ми още аз не зная

дали ще срещна в този свят велик...

 

 

Край огъня на чувствата самотен

подклаждам наранената душа.

Но пак ще тръгна в хаоса порочен

отново и отново да греша...

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??