Защо посърнал лутам се в безкрая
със своя застаряващ вече лик.
Но любовта ми още аз не зная
дали ще срещна в този свят велик...
Край огъня на чувствата самотен
подклаждам наранената душа.
Но пак ще тръгна в хаоса порочен
отново и отново да греша...
© Иван Миланов Шопов Всички права запазени
много хубав стих.