Все във рими подреждам живота
и рискувам дори да се влюбя,
ала страх не усещам, защото
се научих да губя.
Дали в ямб или във амфибрахий,
да живея харесва ми, Боже!
Като свещ ще угасна плахо...
Но сега... може!
Все във рими подреждам живота
като мразя и като любя,
ала страх не усещам, защото
се научих да губя!
Дали в ямб или във амфибрахий
да живея харесва ми, Боже!
Като свещ ще угасна плахо...
Но сега... може!
© Димитринка Калева Все права защищены