17 дек. 2011 г., 18:47

Рефрен 

  Поэзия
563 0 7

 

 

 

Рефрен

 

Стъпки по пясъка тичат към мен.

Малко момиче. Измислен рефрен.

Вятър се смее в косите му летни.

Тича в ръцете със своите чехли.

 

Тича и носи в смеха си любов.

Плахо момче - на всичко готово

нейния смях да превърне в целувка...

Малко момиче разплакано хуква.

 

Няма го топлия пясък под мен.

Сини треви-незабравки. Смутен

вятърът спира да тича в косите.

Моля те, дъжд, да откраднеш сълзùте...

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??