28 дек. 2010 г., 22:48

Режа 

  Поэзия
503 0 2

Ветровито е... тръпна цяла.
В ръката водка и бръснач държа,
за всеки рез и по една глътка.
Бавно стича се кръвта
на малки ледени капки,
ала това ми не стига - не боли.
Със сол раните ще поръся,
ала студът притъпил е сетивата ми.
Ще режа по-надълбоко,
докато не стигна дъното,
докато не усетя се жива.
Стича се животът от мен
и най-после тялото
мъртво тук стои, ала
душата ми жива и над теб кръжи.

© Апокалиптикс А Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??