9 июл. 2009 г., 12:41

Репортаж (по С. Пенчева) 

  Поэзия » Гражданская
473 0 3

Откриха го привечер. В задния двор.

Висеше обесен, с изплезен език.

Под стария орех. Небръснат. С отворени

очи. От съседите някой извика

полиция. После линейка. Набързо

качиха трупа на мъжа безработен.

Един следовател въжето отвърза.

Друг пишеше нещо. А двете самотни

дечица, момчето с ожулени лакти

и сестричката с тъмните сухи очи,

стояха забравени. Голите факти

такива са. Просто... да помълчим...

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??