4 сент. 2009 г., 23:27

Ревност 

  Поэзия » Любовная
776 1 0

РЕВНОСТ

Ревност изгаря душата ми
Като стрела се забива дълбоко в сърцето кърви
Много много боли
А не трябва да я има нали

Трябва да вярвам на думите
Толкова нежно изказани от душата ти
Да усещам пламъчето в очите ти
И да престана да се страхувам за чувствата ти

Пиша писма с извинение и ги късам
Нервна съм кафе след кафе и не спя
Как да престана да мисля че те губя всеки път
Моля те помогни ми

Ти разтопи леда в сърцето ми
С нежност и любов ме дари
А сега с трепет чакам решението ти
И се моля да не е край завинаги

© Маргарита Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??