Мечтите ми са бели, но и цветни,
със дъх на пролет и на Слънце лятно.
Оттенъците им са звездно светли
и да се сбъдват е така приятно.
За свят добър са те и хора весели,
природа чиста и войни да няма -
Как искам семенца да са от вятър носени,
където кацнат да лекуват всяка рана.
Мечтите ми са простички и детски,
но всъщност нужно ли е да са сложни?
Рисувам ги по листа със бои и четки,
и вярвам, че и сбъдването е възможно!
28.06.2024.
© Георги Каменов Все права защищены