17.07.2024 г., 10:08 ч.

Рисувам мечти 

  Поезия » За деца
106 0 3
 
 

Мечтите ми са бели, но и цветни,
със дъх на пролет и на Слънце лятно.
Оттенъците им са звездно светли
и да се сбъдват е така приятно.

За свят добър са те и хора весели,
природа чиста и войни да няма -
Как искам семенца да са от вятър носени,
където кацнат да лекуват всяка рана.

Мечтите ми са простички и детски,
но всъщност нужно ли е да са сложни?
Рисувам ги по листа със бои и четки,
и вярвам, че и сбъдването е възможно!

 

28.06.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??