11 дек. 2009 г., 10:46

Рисувам те 

  Поэзия » Любовная
1058 0 8

Рисувам те със дъх горещ,
със пръсти нежно те докосвам,
а устните ми с див копнеж
слънца в кръвта от мен ти носят.

Рисувам те със поглед мил,
пронизващ те отвъд душата,
където и да сме, светът е бил
най-райско кътче на земята.

Рисувам те със обич дива,
проникваща и всеобхватна
и тези мигове красиви
с любов в сърцето запечатвам.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??