17 янв. 2015 г., 09:50

Рисуване 

  Поэзия » Другая
386 0 0

Тя с поглед рисува
Картини в сърцето ми,
Платната им, бели,
Намачкани.
Бои се разливат горещи,
Нечакани
Сред сенките стенещи
Форми танцуват,
Вихрени пламъци в пещи

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??