Jan 17, 2015, 9:50 AM

Рисуване 

  Poetry » Other
378 0 0

Тя с поглед рисува
Картини в сърцето ми,
Платната им, бели,
Намачкани.
Бои се разливат горещи,
Нечакани
Сред сенките стенещи
Форми танцуват,
Вихрени пламъци в пещи

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??