17.01.2015 г., 9:50 ч.

Рисуване 

  Поезия » Друга
407 0 0

Тя с поглед рисува
Картини в сърцето ми,
Платната им, бели,
Намачкани.
Бои се разливат горещи,
Нечакани
Сред сенките стенещи
Форми танцуват,
Вихрени пламъци в пещи

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??