Нарамих любовта си в скъсана торба
и чаках чудото да стане,
и в чакане май всичко пропилях.
Изгубих се в моята анаграма,
в която цял живот
от букви стари,
нови думи пренареждам,
и зъбите си изпочупих
от ябълки греховни -
да се усмихна днес не мога...
Какво съм аз?
Грешка божия, от раждането
тръгнала към преизподнята?
© Даниела Все права защищены