6 июл. 2007 г., 13:41

РИТЪМЪТ НА СЪРЦЕТО 

  Поэзия
1458 0 24
 

Като проза се лееше в дните ми.

Като увод започваше с: „Беше"...

Във преразказ към спомена връщаше

бучки захар... от тях ми горчеше.

Всяко чувство превърна в случайност,

всеки миг - в отброена секунда.

Исках болката в стих да опиша,

но писалката беше... безмълвна.

Все по-малко ще чувам „Обичам те"...

Все по-малко и теб ще изричам.

Но, повярвай, че чувствам сърцето си

как потупва: "Обичам, обичам..."

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??