Няма те вече, Румяна,
красива и вечно засмяна,
отиде си рано, тъй рано,
нашата мила Румяна.
Липсваш ни много, тъгуваме,
песните твои ний слушаме,
даваме всичко в замяна,
върни ни, Боже, Румяна!
“Две очи разплакани” кой ще изпее,
и косите дълги кой ще развее?!
Друга като тебе няма,
в сърцата оставаш, Румяна.
Няма те вече, Румяна,
ти беше певица голяма,
сълзите по лицата ни парят,
поклон пред твоята памет!
© Сиска Георгиева Все права защищены