16.12.2005 г., 15:15 ч.

Румяна 

  Поезия
900 0 0

В памет на Румяна

 

    

            Няма те вече, Румяна,

красива и вечно засмяна,

отиде си рано, тъй рано,

нашата мила Румяна.

           

Липсваш ни много, тъгуваме,

            песните твои ний слушаме,

            даваме всичко в замяна,

            върни ни, Боже, Румяна!

           

 “Две очи разплакани” кой ще изпее,

и косите дълги кой ще развее?!

Друга като тебе няма,

в сърцата оставаш, Румяна.

           

 Няма те вече, Румяна,

ти беше певица голяма,

сълзите по лицата ни парят,

поклон пред твоята памет!

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??