5 янв. 2013 г., 00:19

Ръцете ми превръщат се в криле на птица... 

  Поэзия » Другая
524 0 5

Напускам бавно света на суетата...

в уличките пусти спомените свои аз укривам.

Преминавам като полъх сред тълпата,

а най-скъпото в сърцето си прибирам!...

  

Ръцете ми превръщат се в криле на птица,

душата сякаш от окови е освободена!...

Готова съм любов в листенца рози 

да разпилея из цялата Вселена!... 

 

 Безумие или случаен полет?...

Преминавам като вятър сред звездите

и с изгарящите си криле докосвам теб,

най-скъпото в сърцето са мечтите!...

  

 

 

04.01.2013г.

  


© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??