Ръцете ми са сгушени в ръцете ти;
И мое огледало са очите ти.
Сърцето ти дочувам до сърцето си-
усещам го, че бие с моя ритъм.
--
Ръцете ти се плъзгат по косите ми.
Усмивката ти грее на лицето ми.
Не искам друга никаква измислица...
освен съня, във който съм в ръцете ти.
© Любимата Все права защищены