13.10.2015 г., 21:30 ч.

Ръцете ти. 

  Поезия
570 0 0

Ръцете ми са сгушени в ръцете ти;


И мое огледало са очите ти.


Сърцето ти дочувам до сърцето си-


усещам го, че бие с моя ритъм.

 

--

 

Ръцете ти се плъзгат по косите ми.


Усмивката ти грее на лицето ми.

 

Не искам друга никаква измислица...

 

 

освен съня, във който съм в ръцете ти.

 

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??