6 янв. 2017 г., 19:59

Ръката ти ми окъся 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
550 1 1

Ръката ти ми окъся...

Понечвам да я стигна,

но не мога.

Утре ще опитам пак.

© Истинска Все права защищены

Когато чувствата започнат да окъсяват,

а нощите станат дълги...

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??