6.01.2017 г., 19:59 ч.

Ръката ти ми окъся 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
656 1 1

Ръката ти ми окъся...

Понечвам да я стигна,

но не мога.

Утре ще опитам пак.

© Истинска Всички права запазени

Когато чувствата започнат да окъсяват,

а нощите станат дълги...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??