Jan 6, 2017, 7:59 PM

Ръката ти ми окъся 

  Poetry » Love, Free verse
655 1 1

Ръката ти ми окъся...

Понечвам да я стигна,

но не мога.

Утре ще опитам пак.

© Истинска All rights reserved.

Когато чувствата започнат да окъсяват,

а нощите станат дълги...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??