Слънчев лъч от цвят упоен,
заиграва се нежно с росата,
сякаш твоите мисли носи до мен,
закачливо шептящи в листата.
Светъл лъч се промъква смутен
и погалва ми с обич косата,
сякаш твойта милувка е тука за мен,
с дъх на сладко малиново лято.
© Сеси Все права защищены