Jul 10, 2011, 12:00 AM

С дъх на малиново лято 

  Poetry
894 0 25

Слънчев лъч от цвят упоен,

заиграва се нежно с росата,  

сякаш твоите мисли носи до мен,

закачливо шептящи в листата.

 

Светъл лъч се промъква смутен

и погалва ми с обич косата,

сякаш твойта милувка е тука за мен,

с дъх на сладко малиново лято.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??