16 мая 2009 г., 11:19

С мен бъди 

  Поэзия » Любовная
1040 0 2

С мен бъди



Обичам те и през деня, обичам те и през нощта.

Обичам те през лято, пролет и през зима…

Просто аз обичам те през цялата година.

Сърцето всеки ден изрича този прост куплет,

а ти все още не разбираш смисъла проклет.

Обичам те, обичам те, ако трябва цял живот ще го повтарям…

докато не осъзнаеш ти,

че животът ми без теб е пълен със сълзи,

кървави сълзи, вплетени в едно с измислени мечти.

Ти изпълваш дните ми със светлина, със шепа топлина,

със целувки, със мечти…! А ако си тръгнеш някога,

моята душата с мрак ще се обгърне

и тъгата ще прегърне.

А историята ми в забрава ще потъне,

но все пак в очакване ще бъде тя

 някой ден да я продължа.

Затова не ме забравяй ти и винаги с мен бъди,

в радост и в беди заедно да сме аз и ти.

© Иванина Янакиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??