С мен бъди
Обичам те и през деня, обичам те и през нощта.
Обичам те през лято, пролет и през зима…
Просто аз обичам те през цялата година.
Сърцето всеки ден изрича този прост куплет,
а ти все още не разбираш смисъла проклет.
Обичам те, обичам те, ако трябва цял живот ще го повтарям…
докато не осъзнаеш ти,
че животът ми без теб е пълен със сълзи,
кървави сълзи, вплетени в едно с измислени мечти.
Ти изпълваш дните ми със светлина, със шепа топлина,
със целувки, със мечти…! А ако си тръгнеш някога,
моята душата с мрак ще се обгърне
и тъгата ще прегърне.
А историята ми в забрава ще потъне,
но все пак в очакване ще бъде тя
някой ден да я продължа.
Затова не ме забравяй ти и винаги с мен бъди,
в радост и в беди заедно да сме аз и ти.
© Иванина Янакиева Всички права запазени