2 мая 2007 г., 09:39

С обич... 

  Поэзия
732 0 1
 

С обич...

Името ти върху морския пясък изписах

с обич, сълза солена, трепет и желание...

Вълните жестоко пролазват... Гларуси... Писък...

И аз... Дали ще те предпазя от забравяне?!

© Ели Сидерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??