May 2, 2007, 9:39 AM

С обич... 

  Poetry
731 0 1
 

С обич...

Името ти върху морския пясък изписах

с обич, сълза солена, трепет и желание...

Вълните жестоко пролазват... Гларуси... Писък...

И аз... Дали ще те предпазя от забравяне?!

© Ели Сидерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??