15 дек. 2009 г., 21:28

С усещане за Бог... 

  Поэзия » Философская
841 0 35

 

                                     Преминава край мене
               кротко реката,
               пречистваща и свята,
               с нежност
               болката ми тиха
               отнася.

               Благослов молитвено
               шепнат върбите,
               в очите на рибите
               бели
               мислите ми тъжни
               са скрити.

               Полъх чист прошумява
               с дъхa на смирна,
               някой в шепи от слънце
               топло
               сълзите ми бели
               събира.

               В ромона тих на реката
               милост дочута,
               с усещане за любов
               небесна
               в стъпките тихи
               на Бога...  

 

 

               МУЗИКА>>> ANGELS

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??