Преминава край мене
кротко реката,
пречистваща и свята,
с нежност
болката ми тиха
отнася.
Благослов молитвено
шепнат върбите,
в очите на рибите
бели
мислите ми тъжни
са скрити.
Полъх чист прошумява
с дъхa на смирна,
някой в шепи от слънце
топло
сълзите ми бели
събира.
В ромона тих на реката
милост дочута,
с усещане за любов
небесна
в стъпките тихи
на Бога...
МУЗИКА>>> ANGELS
© Магдалена Костадинова All rights reserved.