19 нояб. 2008 г., 09:20

С усмивка на лице сияещо 

  Поэзия » Любовная
900 0 16
 

С УСМИВКА НА ЛИЦЕ СИЯЕЩО

 

Тази нощ пак те сънувах.

Ти беше толкова красива!

С усмивка на лице сияещо,

защото беше ти щастлива.

 

Аз в скута ти глава бях сложил

и ти ме гледаше тъй мило,

приказваше ми благи думи

и на мен ми стана тъй красиво.

 

Защо в сънищата само

целуван съм от тебе аз?

Защо не можеше да бъдеш

при мен, наяве, в този час?

 

Обичта си щях да ти покажа,

любовни думи щях аз да ти кажа,

в прегръдка страстна щях да те прегърна,

назад живота си да можех аз да върна.

© Валентин Добрев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??