Свит на кравай.
Виещ чакал.
Късче небе.
Умъртвено дете.
Семе без цвят.
Не на целия свят.
Аз съм си господар!
Ласка и топлина.
Юлски копнеж в
бликнала рана –
отворена, неизживяна.
Винаги за двама!
© Василка Ябанджиева Все права защищены