11.06.2017 г., 19:29 ч.

С вкус на любов 

  Поезия » Акростихове
612 1 10

Свит на кравай. 

Виещ чакал. 

Късче небе. 

Умъртвено дете. 

Семе без цвят. 

 

Не на целия свят. 

Аз съм си господар! 

 

Ласка и топлина. 

Юлски копнеж в

бликнала рана –

отворена, неизживяна. 

Винаги за двама! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??