Спирам, вече нямам сила.
Омръзна ми да бягам без посока
наивно още неоткрила,
че не мога да избягам от съдбата си жестока.
И нямам вече сила да се боря
за бледна усмивка във деня пореден.
Не! Не мога нищо да сторя
и този ден за мен ще е последен.
Хайде, радвай се! Ти победи!
Успя да сломиш духа непреклонен,
но от мен вовеки ще оставя следи
върху надгробния камък бетонен...
© Дени Все права защищены